GEMOEDELIJK WEST-BRABANT

Groepsaccommodatie ligt in een landelijk gebied tussen Bergen op Zoom en Breda. Deze unieke ligging zorgt voor een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Zo ligt op 4 kilometer afstand het grote bos- en heidegebied "De Rucphense Heide", dat doorloopt tot in BelgiŽ. Een greep uit de overige mogelijkheden in de omgeving: zwemmen, vliegen (vliegveld Seppe) , skiŽn (ook in de zomer!), squashen, tennissen, bowlen, midgetgolf, paintball, survivaltochten, huifkartochten, et cetera.

Per fiets is bereikbaar:

  • Hoeven: in Hoeven vindt u onder anderen een groot zwempark met overdekte en buitenbaden, en volkssterrenwacht Quasar (voorheen Simon Stevin)

  • Oudenbosch: een klein stadje dat bekend staat om zijn diverse musea, de Basiliek (een replica van de St. Pieter kathedraal in Rome) en de negerzoenen.

  • Wouw: in Wouw vindt u een grafisch museum, het landgoed "De Wouwse Plantage", een brandweermuseum en een oude houtzagerij

  • Essen (B): op 10 kilometer afstand met onder meer een bijenteeltmuseum, Kempisch bosmuseum, een authentieke, nog werkende, bakkersmolen met stoomaandrijving, en het karrenmuseum "De Kiekenhoeve".

  • Roosendaal: een middelgrote stad met diverse winkelcentra en uitgaansgelegenheden

  • Breda: Breda geldt als het carnavalscentrum van deze regio. Het meemaken van het echte Brabantse carnaval is voor iedere niet-Brabander toch een unieke ervaring. Ook niet-carnavalliefhebbers kunnen op stapgebied in Breda hun hart ophalen.

Sitemap

Den Meulebaarg
Wat mogen wij u bieden?
Comfort & Privacy
U vraagt wij draaien!
Faciliteiten
Fotogallerij
Bekijk de video's
Prijzen/kalender
Gemoedelijk West-Brabant
Meer weten?

Groepsaccommodatie Den Meulebaarg is uitstekend voor uw verblijf met een groep zoals schoolkinderen, families, verenigingen etc. Wij maken van uw familieuitje, even weg met de vereniging, schoolkamp een blijvende herinnering! Voor een vakantie met groep is er dus maar ťťn adres:

DEN MEULEBAARG in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Etten-Leur, Breda

 

Contact:

Groepsaccommodatie Den Meulebaarg
Cor en Corrie van den Broek
Molenstraat 19
4735 SM Zegge (N.Br.)
Tel: 0165 - 543 666
Fax: 0165 - 529 198
E-mail: info@meulebaarg.nl

© HOMEPAGE (internet sites)