WAT MOGEN WIJ U BIEDEN?

Den Meulebaarg is verdeeld in twee gebouwen. Gebouw 1 is ook voor zelfverzorgingsgroepen, en gebouw 2 is alleen voor volledige verzorging. De grens tussen beide gebouwen is echter flexibel, zodat de grootte van de gebouwen aan uw wensen kan worden aangepast. Het gebouw voor zelfverzorging heeft een capaciteit van 54 bedden verdeeld over 6 slaapkamers (2 kamers voor 4 personen, 1 kamer voor 10 personen en 3 kamers voor 12 personen). Het gebouw voor volledige verzorging heeft een capaciteit van 36 bedden verdeeld over 5 slaapkamers (1 kamer voor 14 personen, 1 kamer voor 12 personen, 2 kamers voor 4 personen en 1 kamer voor 2 personen).

Onze recreatiezalen bieden voldoende mogelijkheden voor recreatie, ontspanning en verblijf...Gebouw 1 heeft het ITS-symbool, dus toegankelijk voor rolstoelen. Dit gebouw heeft een aangepaste douche/toilet voor gehandicapten.. Wij kunnen dus iedereen welkom heten. Als er echter een groep is met meerdere rolstoelgebruikers, verdient het de aanbeveling om eerst even te komen kijken.

Onze recreatiezalen bieden voldoende mogelijkheden voor recreatie, ontspanning en verblijf...

Voorbeeld van een slaapzaalAlle slaapkamers zijn gesitueerd op de begane grond. Elk gebouw kan volledig verwarmd worden en is voorzien van een automatisch brandalarmeringssysteem. Sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. In gebouw 1 is de keuken uitgerust voor zelfkokende groepen, en gebouw 2 is voorzien van een koffie- keuken, zodat onze gasten ook zelf een kop koffie/thee kunnen maken.

Wij bieden in onze driesterrenaccommodatie mogelijkheden voor totale verzorging, gedeeltelijke verzorging of zelfverzorging, aangepast aan uw wensen en uw budget. Wij zijn u, indien gewenst, gaarne van dienst bij de organisatie van uw verblijf.

 

Sitemap

Den Meulebaarg
Wat mogen wij u bieden?
Comfort & Privacy
U vraagt wij draaien!
Faciliteiten
Fotogallerij
Bekijk de video's
Prijzen/kalender
Gemoedelijk West-Brabant
Meer weten?

Groepsaccommodatie Den Meulebaarg is uitstekend voor uw verblijf met een groep zoals schoolkinderen, families, verenigingen etc. Wij maken van uw familieuitje, even weg met de vereniging, schoolkamp een blijvende herinnering! Voor een vakantie met groep is er dus maar één adres:

DEN MEULEBAARG in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Etten-Leur, Breda

 

Contact:

Groepsaccommodatie Den Meulebaarg
Cor en Corrie van den Broek
Molenstraat 19
4735 SM Zegge (N.Br.)
Tel: 0165 - 543 666
Fax: 0165 - 529 198
E-mail: info@meulebaarg.nl

© HOMEPAGE (internet sites)